Budget

Lån af penge.  Hvordan man laver et budget.

Har man selv rådigheden over sin økonomi, burde ligges et budget.

Det er aldrig sjovt, ikke at have styr på sin privatøkonomi. Det kan give nogle lange nætter med trælse tanker, samt store problemer, at ikke have styr på sin økonomi.  Med et budget over sin økonomi, vil man have et overblik over sine indtægter og udgifter. Her på siden har vi lavet en lille guide til, hvordan du selv laver et budget, så du ikke længere skal have ondt i maven over din privatøkonomi.

Indtægter / Udgifter, hvad er det?

For at man kan ligge et budget, skal der været styr på ens månedlige indtægter og udgifter, men hvad er indtægter og udgifter?  Lad os starte med en indtægt, det er den sjoveste af den. En indtægt er de penge, som du får ind på din konto hver måned, om det er fra arbejde, skole eller noget helt tredje. Det er en indtægt. Den mindre sjove er så udgift. En udgift er når man skal af med penge, det er når man skal betale en regning. Udgifter kan være, husleje, fitness og meget mere.

Et simple budget.

Har er der lavet et simple budget

Indtægt efter skat 12.000
Husleje -4000
forsikring -1000
sport -250
Lån -1000
I ALT TILBAGE 5750
         

Som ses i budget, er der en indtægt på 12.00 om måned, som er skrevet med sort skrift. Når man har lagt sin egen indtægt, tager man alle ens udgifter og ligger nedenunder, som der er gjort her i budgettet med husleje, forsikring og LÅN. Det meget individuelt hvad man har som udgifter.

Vide mere om et budget?

Her på siden fik du bare en kortforklaring omkring et budget fungere. Inde på https://www.raadtilpenge.dk kan du finde meget mere omkring budgetter og finde skabeloner til budgetter.

Har du brug for et lån, kig her på vores side, for at sammenligne de bedste lån.

Klik her for at se vores sammenligninger af online lån